За нас

Стоматологичен център IG Dental е основан през 1995 година. Вече над 20 години се стремим да Ви предоставим стоматологично лечение от най-висок клас, съобразено с всички норми на денталното изкуство. Философията ни на лечениe е изградена на взаимовръзката между пациент и лекар. На база Вашата индивидуалност, съобразена със съвременните норми на стоматологично лечение, ние ще изградим индивидуален план на лечение, който да удовлетвори всички Ваши изисквания, за да получите перфектната усмивка. Намираме се на най-големия транспортен възел в центъра на София.

В нашата практика ние приемаме Вас, преди всичко, като наши приятели и съмишленици в общата ни цел – постигане на перфектна дентална визия и хигиена. Дългогодишният ни опит показва, че само добрата връзка и доверието между пациент и лекар могат да доведат до блестящи резултати. За да спечелим Вашето доверие ние инвестираме в квалификация, оборудване и професионализъм. Нашия способен екин притежава значителен опит и не спира да се усъвършенства, посещавайки следдипломни квалификации, симпозиуми и курсове с цел да Ви предостави най-доброто лечение.
Постигането на добри резултати при зъболечението е немислимо без използването на модерна техника. В IG Dental използване високите технологии в ежедневната практика, включително лазер – асистирана стоматология.
Наясно сме, че много от Вас имат придобит страх от стоматологично лечение, затова се стремим да извършваме свободна от стрес стоматология, като правим посещенията Ви възможно най-приятни.