IGDENTAL

Зъбни импланти

Процедурата по поставяне на имплантите е минимално инвазивна и започва с първоначален преглед. На него се изготвя окончателен план на лечение, взимат се отпечатъци от челюстите и ако е необходимо се назначават допълнителни изследвания – рентгенови, кръвни и други.

След като се събере цялата необходима параклинична информация се определя броя и вида на имплантатите и се пристъпва към хирургичния етап на лечение.

 

Имплантологичната процедура е минимално инвазивна и обикновенно се извършва под местна анестезия.

За Вашия комфорт и спокойствие, ние от IG Dental предлагаме и обща/пълна упойка под която може да бъде извършена манипулацията. След поставянето на импланта се изчаква неговата остеоинтеграция – която трае между 2 и 6 месеца.

Изгледайте внимателно следващото видео. На него е показано как работят имплантите, техните алтернативи, и какви рискове крие имплантологичното лечение.

След вкостяването на импланта се пристъпва към неговото протезиране – поставянето на коронката. Тя се изработва в зъботехническа лаборатория по индивидуални модели от двете челюсти, за да се осигури хармонията на зъбно-челюстния апарат.

Правилната орална хигиена и грижи от Ваша страна прави имплантологичното лечение трайно, сигурно и ефикасно.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!